Kereskedelmi tevékenységünk az élő állat felvásárláson és eladáson túl a feldolgozott húsok forgalmazását is magában foglalja. A vágóhídi feldolgozás során keletkező húsrészek értékesítése kis és nagy tételben történik.

vágóhíd

Az ország több pontján megtalálható feldolgozó partnereink által előállított alapanyagaink megfelelnek az EU-előírások legszigorúbb minőségi, feldolgozási és csomagolási követelményeinek. Termékeink vákuum csomagolva, fagyasztva, kartondobozban kerülnek szállításra.

Számos vendéglátó egységet szolgálunk ki a kiváló minőségű alapanyagainkkal. Partnereink  között szerepelnek nagy forgalmú éttermek, bisztrók és kifőzdék is. 

Kiskereskedelem

Több év marha és borjúhús nagykereskedelmi tevékenységét követően, 2021 márciusától a lakosság számára is elérhetővé tettük választékunkat. Létrehoztuk a hortobagyhus.hu webáruházunkat. 

Alapításkor célul tűztük ki, hogy csak a legjobb húsokat kínáljuk mindazok számára, akik szeretik ezeket a különleges termékeket. 

Webáruházunk lehetővé teszi a kényelmes, biztonságos vásárlást, miközben olyan páratlan minőségű termékekhez is hozzájuthat, melyeket más, hagyományos kereskedelmi forrásokból nem lehet beszerezni.

Az ökológiai gazdálkodásból származó húsaink a legmagasabb színvonalat képviselik.

A magyar szürke marha és borjú húsa az egyik legnemesebb alapanyag, ami húsként a konyhájába kerülhet.

Látogasson el webáruházunkba és válogasson kedvére termékeink között!

Bivalyhalom-Hortobágy Kft.

Cégjegyzékszám: 09-09-024775

Adószám: 24379904-2-09

 

Postai cím:

Hortobágy

Máta 42

4071

Elérhetőségeink: